Programma- en projectmanagement

De Projectmanagers van GelisCo zijn in staat snel te integreren in een organisatie en contact te leggen op verschillende niveaus, zowel met interne als externe partijen. Wanneer de doelen die u wilt bereiken ingewikkeld zijn, kan een manager van GelisCo u de houvast geven die u nodig heeft.

Onze Projectmanagers:

  • Hugo Gelissen: Hugo is een ervaren projectmanager die een zeer ruime ervaring heeft in de sectoren logistiek, retail en kinderopvang. Met ruim twintig jaar ervaring als internationaal project- en programmamanager weet hij , vooral in complexe situaties, resultaten te behalen.
  • Roxanne Klesman: Roxanne heeft verschillende leidinggevende posities bekleed in de logistiek, waardoor ze weet wat de impact van veranderingen zijn op het personeel. Door haar open houding is ze zeer goed benaderbaar en door haar effectieve wijze van communiceren, brengt ze overtuigend haar boodschap over en weet ze mensen ze motiveren. Haar analytisch vermogen zorgt ervoor dat ze snel en goed de bijzaken van de hoofdzaken onderscheidt. Hierdoor kan ze nastreven wat belangrijk is voor uw bedrijf.

 

Meer weten over project- en programmamanagement?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.